Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


STRIDSSKRIFT

Det här är en stridsskrift

som jag sänder ut

mot avfallets framfart

i tidernas slut

Det här är en stridsskrift

mot all kompromiss

En stridsskrift som säger

att segern är viss

 

Budskapet är ingen 

fredstraktat

Här funkar det inte

att vara flat

Frimodigheten

har med sig lön

Res upp korsets fana

på kullens krön

Det här är en stridsskrift

i ulvarnas tid

författad för kämpar

som drar ut i strid

 

LARZ GUSTAFSSON 17/7 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 183 gånger
Publicerad 2019-07-17 16:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra att markera mot vilsenheten i tiden
Kompromissande leder till undergång
2019-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP