Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snopen andrahands-iakttagelse




Mitt kantarellställe
Är inte likt ditt
Kantarellställe

Även om det är
Den samma

När du varit där
Först. ..




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-07-17 17:15



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, det var att bli dragen vid näsan. Men du kanske har fler ställen ...
2019-07-22

  Spik
INGEN rör mina kantarellställen hihi
2019-07-20

    Lena Staaf VIP
Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov!
2019-07-17

  Kungskobran VIP
Vi får väl samsas ett tag
tills vi hittar nått nytt
en för dig och ett för mig
2019-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP