Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skoldagen

Tittar klistrar slitsar en gång.
Det måste vara skurkstreck på gång.
De små de är två vårat gäng.
Vad gör du sa den ena.
Jag gör allt sa den andra.
Då gör jag inget sa de ena.
Bänkarna omkring fulla av pladder.
Kartor blir bilder, böcker blir talare.
Trynen blir professorer i sitt slag.
Klapparna faller uti vrål.
Det är lärarens majestät.




Fri vers av Veritas Virtus
Läst 157 gånger
Publicerad 2019-07-17 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veritas Virtus