Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIDSTANKAR

med sin strålglans
cirkeln sluts kring ögats iris
åter och åter igen ser jag

Frågan kommer åter.

Mig det oundvikliga besöker.

Jag böjer mig.

mening med mitt liv skrevs i ord
dagen min dotter föddes

© Bosse 17 juli 2019.





Fri vers (Modernistisk dikt) av Bossepoet från Österbotten
Läst 140 gånger
Publicerad 2019-07-17 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten