Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens fjäril.

Se i en kort minut av stillhet en fjäril så vacker i dagens ljus. Spegla en ömhet för hjärtan som strävar kämpar  uppnå en tidson. Som kommit för att var icke vara omsluten av kärleken i livet så innerligt varm längtande, tro på att alla är vi fjärilar som flyger ständigt mot ett mål få ro i själen, bli fullständigt avklädd från stressen smärtans rum. En stark känsla flyg in i tidlösheten son. Bevara ditt hjärta bli där och låt dina drömmar stanna hos dig.




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-17 21:27



Bookmark and Share


  Stay Golden
Wonderfull
2019-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP