Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toner av kärlek

Toner av kärlek ljuder över marken.Röda blodfulla starka Ty kärleken lever i en box öppnas bara när den når din topp.Trilla ned i fart av kärlekens charm Längta suckt fall ned Ty kärleken äro så stark toner som ljuder i skogens glänta själen fylles av en väntan möta den rätta Toner av kärlek ljuder Du äro alltid vid min sida min underbar livskärlek du jag i ett du och jag som älskade Toner av kärlek ljuder genom skogens stolthet! Matt stolt trött av förälskelsens drag......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-17 21:38



Bookmark and Share


  Stay Golden
Så Fin man blir ju gråtmild.
2019-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP