Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hus utan dörrar

Ett hus utan dörrar Bankar på ingen öppnar smärtan är så djup flykta går ikke livet är så sårbart. Ingen väg ut ingen ser dig där längtanså hem till sitt hus. Går inte blir för tungt att bära sorgen närmar sitt slut. Förtvivlan klumpen i hjärtat se ikke mina tårar Döljer sig i djupet av brunnen. Tiden så kort Vara här snart tar det slut Alla gråter alla känner så svårt livet tas inte tilbaka. Längtan så stor svävar i huset utan väggar tiden är inne Lämna bli djupt saknad, Endast rosorna växer sig starka på livets väg. Huset utan väggar står kvar i djupet av våra hjärtan......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-17 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP