Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sekten

 

Nyss studerat sekt
i diktatur alltjämt
VD:s plan förtäckt
liksom uselt skämt

cashen i er plånbok
miljarder pluringar
går i fälla med krok
till girigast luringar

i peng Libra dupera

fäjjan besitta Jorden
Guden Mark diktera
users rang i hjorden

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Bodingen VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-23 10:19



Bookmark and Share


  danne //
Är själv knappt där, tittar in för att
stalka någon ibland ;)
Men precis som Öknen säger manipulationer som frodas där...
2019-07-23

  Öknens Ros VIP
Allt handlar om pengar och manipulation, samt kontrollen över dessa, vissa sekter har inslag av sex.
2019-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP