Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri

 

jag förlåter dig

jag släpper dig fri

det var aldrig kärlek

bara maktkamp inuti

 

ett ägande rätt av språng 

i ditt egna tappade liv 

du fick vad du ville ha

en blodtörstig Leonard 

 

all min kärlek har du alltid

men aldrig vill jag ha dig igen

du svek mig när benen vek sig vid solurets fem

ger dig ger dig du tar tar tar

 

skickar kärleken som en resande

på fot, till alla sju hav

du kommer alltid lida ditt egna kval

att samvetet kostar dig förevigt obesvarade svar

 

Å jag förlåter dig

Jag släpper dig fri

Var det inte menat

Så är det inte vi

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-24 04:12



Bookmark and Share


  danne //
skön och förlåt(ande) ?
lr revansch åt alla kanaljar å bråkstakar

det bor nog bråkstakar i alla läger ... alla fall känns det så
2019-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP