Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammanfattande kärleksbagatell

 

 

Spinner som en katt

skäller som en hund kraxar

som en skata min

älskade purpurfjäril

tills döden skiljer oss åt

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-17 23:20



Bookmark and Share


    glasa VIP
åh, den känns så
fylld
av kärlek

jag får närapå en klump i halsen av berördhet
2019-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP