Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Svartvita själ



Bakom en ful gardin,
gömmer jag mig för världen,
den färgglada,
som alltid lika oklart hotfullt försöker döda mig.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-18 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann