Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att sitta bredvid dig

Att sitta bredvid dig är att sitta bredvid en värld.
Ute i det övriga, det andra, allt annat.
Där sitter jag.
Vi stirrar på samma sak.
Njuter av samma underhållning.

Vad tänker du på?
Kanske tänker du på samma som jag.
Eller något helt annat.
Du doftar. Du doftar du. Som bara just du gör.
Du andas. Så full av liv. Så varm.

Så vacker.

"Vad tänker du på?" frågar du och sliter mig ur min dröm.
Jag tar din hand. Ser ditt leende i periferin, du verkar ana mitt.

"Dig" svarar jag och dina ögon möter mina. "Vad tänker du själv på?"

"Oss" svarar du och dina läppar möter mina.





Fri vers av Nihilo VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-07-18 00:29



Bookmark and Share


    Nihilo VIP
Det är lätt hänt. Glad att jag kunde upplysa dig, Okande
2021-06-29

    Okande VIP
Jag har missat hur vackert detta är.
2021-06-24

    Nihilo VIP
Tack för era fina kommentarer! De värmer.
2019-07-19

    ej medlem längre
Låter riktigt härligt..
2019-07-18

    Lena Staaf VIP
Så enkel kan kärleken vara om det oväsentliga skalas bort.Fint!
2019-07-18

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärlekspoesi!
2019-07-18

  Klaus Peter Jensen
Et fint dikt. Det er på en måde magisk at sitta bredvid en som man gerne vil have i sit liv. Jeg synes også, at det er poetisk med en fin komposition, så det er inspirerende at læse ha en bra dag med venlig hilsen Klaus.
2019-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Nihilo VIP