Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVET BESTÅR AV GLÄDJE,SKRATT, VÄNNER OCH NÅGOT WIENERBRÖD

LIVET BESTÅR AV GLÄDJE,SKRATT, VÄNNER OCH NÅGOT WIENERBRÖD


Det landade en ängel lika vit som snön i mina tankar
För skeppet hon kom med lade just ut för ankar
Så låt min själ få vara dina segel och en förlig vind
Jag riktigt kände en smekning på min vänstra kind

Att kunna uppleva en ängel och se hennes vackra hår
Hela hennes anlete var lika härlig som en kommande vår
Huset förvandlades till sång och musik i mitt hjärta
För ibland behöver man detta, i livets ständiga smärta

Tron är viktig och man behöver att på något sätt se
Den målande tavlan genom himlens härliga ateljé
Låt också din tanke få flyga iväg som en vacker ros
I mitt inre finns hon kvar som en otrolig sötnos

Sprid kärleken med dina vingar runt hela vår jord
För det är bättre med handlingar än några söta ord
Om man inte har kärlekens tro har man inget alls
Livet består av glädje, skratt, vänner och någon wienervals

Bo GRapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-18 00:34



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Fin i ord och tanke och känsla..hoppfull liksom.
2019-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj