Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bekant

Min guru heter lusten & jag har aldrig trott den
Beklädd i siden, rus & händelser hållar han min rygg
Vi följs gärna åt när vägarna möts & hon erbjuder alltid husrum innan stigarna skiljs
Låter mig sova genom ansvar, hopp & framtid

Närdan jag läser mail eller beklagar sorg för vän ser jag han inloggad på MSN
När sysslorna kokar & samvaron gnisslar skickar hen en vibb
Ser hans ansikte lysa upp i webbkameran som avlägsnar alla tidigare tankar
Euforiska tangenter skriver in kommandon för de bästa smileysarna & tiden tycks tillfälligt obetydlig

Mina bekanta hyser varningens finger mot hen
De skickar vykort med inbetalningar till mig för vi har umgåtts
Vänners vänner bör hålla ihop tänker jag men han har gjort sig ovän med många
Jag vet att hon är lurig & klipsk men när tiden är rätt leker jag gärna med




Prosa av Chrille Timmerstuga
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-18 01:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chrille Timmerstuga