Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han försöker att känna efter

Men det händer ingenting eftersom han inte vet om
hur det ska kännas, då han aldrig har varit kär förut
Känt kärlek till en annan människa
För mamman hans räknas ju inte
Så förväntningarna låter dröja på sig ända tills han är
tretton år gammal då han får en viss hum om det
Då han nu har träffat på och skaffat sig en flickvän
En som han tycker jätte mycket om

Och inte fören den dag hon gjorde slut med honom
kom han på vad kärlek är för någonting
För åh, vad han saknade henne helt plötsligt då han
lika plötsligt kunde känna någonting
Någonting som han ville tro kallas för kärlek
För han tänker för sig själv
Aha, så det är såhär det ska kännas när man älskar någon
För nu fattar jag
För åh vad det värker innanför mitt bröst
Önskar att hon bara ville komma tillbaka till mig
och ge mig lite tröst
Låta mig få luta mitt huvud emot hennes bröst
Vilket skulle göra susen eller underverk mot denna
jobbiga kärlekssmärta...

Han försöker att känna efter!

Ken Cassel
18/7-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-18 07:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel