Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En sort lek som….

 

Jag tänkte mig leka en lek
En annorlunda lek

Som inte liknar de andra lek
Som är en lek men inte bara lek

Som gör mig försvinna
Som aldrig ta mig tillbaka

Till samma plats
Till samma tid

Till samma kön
Till samma liv

Utan till en ny nivå
Till en ny jag

Till där ingenstans
Till där ingen existera

Där sakar och ting ser på mig som värdig
Där drömmar och önskningarna blir tillverklig

Där är det mitt eviga hem
Min värdiga kära liv

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 116 gånger
Publicerad 2019-07-18 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP