Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En fågel hade

Du gick,
och sorgen rev,
men du kom tillbaks,
så glädjens fjäril
lyfte
mig till solen.

En fågel hade
vaggat ut ur askan,
en fågel
blå
som isens eld.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-18 13:23



Bookmark and Share


    Mim
Fin bild, som du skapar med din text.
2019-07-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Livet kan vända till det bättre! Det skriver du fin poesi om.
2019-07-19

    Lena Staaf VIP
Vacker dikt om hur sorg ändras till glädje. Fågel blå - sagans och fantasins fågel. Fint!
2019-07-18

    Lena Staaf VIP
Vacker dikt om hur sorg ändras till glädje. Fågel blå - sagans och fantasins fågel. Fint!
2019-07-18

    Lena Staaf VIP
Vacker dikt om hur sorg ändras till glädje. Fågel blå - sagans och fantasins fågel. Fint!
2019-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP