Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var bara en tidsfråga

Att tidvattnet skulle ta dig
var bara en tidsfråga
och det tog dig
vågorna krossade din kropp
mot de vassa klipporna
som ett äggskal eller tunt porslin
och det som inte krossades
mot de vassa klipporna
smulade jag sönder med stålhättorna
på mina kängor




Fri vers av Lili B VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-18 15:54



Bookmark and Share


  Roger VIP
Snyggt!!
Det finns två känslor säger en del.
Skadeglädje och hämnd...
Tänk så skönt det ändå kan kännas att gå in i den bubblan

2019-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Lili B
Lili B VIP