Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonvinden

 

svepte kyliga gråvindar fjorton plus
varje blad vibrerade, varje stavelse frös
skuggorna var långa och där såg jag honom
Sherlock Holmes
riggad i fjäderkostym
där han gick och letade efter den vite mannens fotspår
som slet sönder renens land
stiftade lagar till fördärvet
naturens färdvägar ett minne blott
 
vinden ruskade tjurigt om håret
och skuggorna dansade omkring bland löven
in i lövkronan

ut i verkligheten
 



Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2019-07-18 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP