Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vännen Bosse

Vännen Bosse ://:
är en hedersman
För han aldrig snobbar
planterar bästa lobbar
mycket väl, ja mycket väl, ja
detta gör ju han.


Bosse ringer://:
från sin telefon
talar om kul grejer
jag om stadens tjejer
för att delge, för att medge
vad som lyft nivån!

Han väl visste ://:
stickning vännens plock
garn utav naturen
som togs av ull-djuren
därför fick han, därför fick han
halsduk till sin rock!








Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2019-07-18 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt