Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I DRÖM OCH VAKA

 

Dina andetag 

blåser ömma vindar

på nackens ensamhet

 

din hand kupas

runt mitt bröst

i andaktsfull beröring

 

i dröm och vaka

 

bjuder jag dig

till kärleksdans

i åtråns heta väta

 

och du tränger in

i djupa källans

lustfyllda mirakel

 

i dröm och vaka




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-07-19 18:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vackert beskrivet
i dröm och vaka
finns inga regler eller hämningar
2019-07-21

  Magdalena Eriksson VIP
Det enkla är det svåra Här kan form och innehåll förstärker varandra. Jag liksom vaggas av orden.
2019-07-21

  Rise Little One
Kärleken är någonting mellan drömmen och verkligheten.
2019-07-20

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärlekspoesi!
2019-07-20

  Fem hjärtan VIP
Oerhört vacker och sensuell!
2019-07-20

  Niliboy
Ja, det viktiga är att man håller sig i form! Vacker å mycket öm å kärleksfull poesi!
2019-07-19

  Öknens Ros VIP
Mycket sensuell!
2019-07-19

    Lena Staaf VIP
Vacker dikt. Nacken ensamhet - fint!
2019-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP