Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publicerad första gången 2006


Hanö

 

skogen sjunger för 
dig 
vilda samtal mellan 
fåglar 


havet svarar nattens 
stjärnor 


på stranden 
ensam båt utan 
åror 




Fri vers (Fri form) av Fredrik P. VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-18 18:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket sagt med få ord! Jättefin!
2019-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP