Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


om jag kunde

 

bygga ett torn till Jerikos dagar
gjorde jag det
ändrade klockan, så jag aldrig föds
lyckan ger oss våra sällsamma själar
och besynnerliga tycken

hon ger oss alla vinster
och döden
 



Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2019-07-18 20:25



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
djupt deprimerad där
2023-07-12
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP