Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Framtida jag

Tacksamhet,
i att sista mötet fick avsluta allting
i en förhoppningsfull positiv riktning ,
en känsla av någonting i min själ,
som kanske kan andas självförverkligande,
i mitt framtida jag.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-18 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann