Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det är en ständig process att lära sig hur andra (med)spelare flyter flyr forcerar förvränger flyttar runt på spelbrädan.. alternativ (1)är att gå utanför spelfältet leta efter svagheter, oetiskt kan hända.


En sa m he t

 

(Jag et) färdas genom
ödslig terräng .
Tunga kliv, små lufsande
över kvist å ris,
(multna löv) doftar fränt
av vätan som regnskogen
släpper fram,
det letar sig in i
näsborrarna .
(Jag et) forsätter genom
tät vuxen ålderstigen skog, mörker å ljus
slåss om platsen ..
(Vind) du leker med
mitt hår och krusar till stråna..
Ur ingenstans, en glänta..
Gammal koja urblekt
av tiden, suckar djupt.
(Jag et) stannar upp
under ålderstigen björk .
Här (Ensam) där ingen vart
på länge .......




Fri vers (Fri form) av danne //
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-18 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //