Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Semester


Frihet

En strimma ljus
lyser upp
en resa

Dagen ska närma sig
bryta sig in
ur mörkrets svarta natt

Det smala morgonljuset
ska randas
sluta dig i min famn
min lycka

Du är min




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 297 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-07-18 23:21



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fint om ljuset i kärleken...tänker jag när jag läser.
2019-09-29

  Peter G VIP
Finstämda vackra rader som ger glädje i hjärtat när jag läser!
2019-08-09

  MALVAA VIP
Det smala morgonljusets trådar
närmar sig så släpp inte tåget
morgonljuset är vårt
och ingen kommer skära det från oss
2019-07-27

  Rise Little One
”Det smala morgonljuset” kan tolkas fritt... En hoppfull text i semestertider


2019-07-20

  Blomma-Stjärna VIP
glada hoppfulla kärleksfulla rader!
2019-07-20

  Fem hjärtan VIP
Ljuvliga rader som kan tolkas fritt!
2019-07-20

  Nils-Robert
Så vackra ord, så vackra rader.
2019-07-19

  Lars Hedlin
En vacker ohc varm text som känns glädje rik
2019-07-19

  Quasimodo
En härlig och fin önskan här för att vara i ljuset blir!
2019-07-19

  Classico VIP
Så fint!
2019-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"