Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släng nyckeln

Livet på ett berg med friheten.
Ser ut över världen och verkligheten.
Andas in och ler, blundar och uppskattar blindheten.
Allt hörs så mycket bättre då, omfamna godheten.
Bränn alla helveten,
ta oss till säkerheten.

Släng nyckeln och håll oss här.
Jag vill inte vara där eller isär.
En medelpunkt till denna sfär,
livets konstnär.
I allt du klär.
Allt och bara sådär.




Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-19 00:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Blindheten till godheten det var en fin övergång, kraftfullt skrivna texter senaste, heja dig.!
2019-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords