Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grus i ögonen Irl.

Grus i ögonen, trötthetens ögon, känns inte som Grus/Sand i ögonen IRL.
Grus/Sand i ögonen IRL, slutar aldrig svida, känns det som.
Jag vet.
För jag har varit med om det.




Bunden vers av Mim
Läst 106 gånger
Publicerad 2019-07-19 03:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim