Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två synpunkter, och synvinklar på två olika saker. Kanske att hon till och med böjer ordet synvinklar, till ordet Synvirvlar. Hon älskar vatten. Hon är en sjöjungfru, varför hatar hennes tvilling vatten? Ingress, eller en massa ord?


När hon sjunker.

När hon sjunker under vattenytan , är det sista hon hör ; IRL!


Hon skriver relativt lite, om sin graviditet, vad är normalt, och vad är INTE?




Bunden vers av Mim
Läst 93 gånger
Publicerad 2019-07-19 03:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim