Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där utanför.....

Det lilla barnet
somnar
av ren utmattning

En sådan tidig
morgon

Ännu sömnlös

Kämpande emot
likt ett barn

En som
ska kapitulera

Och blinka trött
i gryningstimman

Släppa sitt sista
motstånd

Akompanjerad
av fågelsång
och ljudet av dagens
ekorrhjul som sakta
men säkert ska ta fart

Där utanför drömmen




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-19 04:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP