Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


AUGUSTIBRIS

syrliga, friska augustibris

som rymmer farväl och adjö

det är den månad då ängens blommor

ska vissna ned och dö

kanske ska lien skörda mig

så staden får lugn och ro

en sak förgängelsen ej rår på

är pilgrimers fasta tro

 

LARZ GUSTAFSSON 19/7 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2019-07-19 05:41



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
vacker , stämningsfull.
2019-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP