Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dina steg...


Dörren är öppen
Kliv rakt in
Lyssnar efter dina steg i trappan


Slumrar sover; snart!
Snart hör jag steg i gruset
Steg mot altanens trall

Om en stund öppnas ytterdörren
varsamt
Skor tas av i hallen

De efterlängtade stegen i trappen
Varmt leende hör jag dig ta av din tröja

Handen slår i taket - du är lång och takhöjden låg
En suck av förväntan från min rosiga kropp

Byxorna av:
rem öppnas,
gylfens dragkedja,
ljudet av tyg mot hud...

Jag lyfter täcket
Du begraver ditt huvud i min mjuka mage
Mina fingrar i ditt krusiga hår

Täcket omfamnar
Din svala ivriga kropp
Min sovvarmt välkomnande

Så är du då äntligen här




Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 326 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-07-19 08:01



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Härlig känsla
2019-07-19

    ej medlem längre
Fin känsla där...
2019-07-19
  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB