Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lyckorus

Idag spritter det i kroppen
Jag har svårt att sitta still
Ett lyckorus och pirr i magen
Nu vet jag vad jag vill

Mina tankar har klarnat
Jag känner fullt och helt
Nu vill jag rusa framåt
Men än är motståndet för stelt

Idag är tid för tålamod
Jag vet det kommer snart
Då ska ljuset lysa
Och allt blir underbart




Bunden vers av Vildkaprifol
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-19 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildkaprifol
Vildkaprifol