Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill vara med...

Ett lyckligt ögonblick
det landar i en så kvickt
likt minsta andetag...
Men först när det börjar
att sina ut, inser man igen
en lycklig stund slinker åter förbi!
Det hade varit så kul att få se
det anlända, njuta
se hur det tar sig in och vad
fick det att hända, tända...
Inte alltid bara vara med
och få se, när det är dags
att det skall ta sig ut
ta en annan vända...

Det finns ju e-mail
varför inte en vink
om kommande
besök sända...












Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-19 11:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivit
2019-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt