Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Speglingar

 

 

hon är så ung

bara en liten flicka

bubblande av skratt och prat

jag ser mig själv i henne

med en skillnad

min naiva bild av världen stals

vuxenvärldens språk fann jag falskt

min vilja ingenting värd

alla förlorade år

vad gjorde jag med dem?

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-19 12:00



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
De förlorade åren kanske blev en grundplåt till dina texter, att skriva om vuxenvärldens falska språk så starkt förmedlat tolkar jag som äkta seriositet.
2019-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP