Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sommarsjälen

 

Tänker ständigt på tiden som en ande

obesiktigad reser sig sommarsjälen

önskar så du friad får gå

sova bland sommarblekta lakan i  nybäddad säng

önskar så du friad får gå,

känna dig rentvättad i själen

 Stunden växer  till en rosenberså

där doften helar såren




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 212 gånger
Publicerad 2019-07-19 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP