Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblicksbild

Runda bord
Trädgårdsstolar
med röd, vit, svart
randiga dynor

Parasollet
rött och vitt
med reklamen för
Den svenska
gräddglassen

Loggan
föreställande
en liten kerub
hållande en
jättestrut med
kulglass

I mitten av den
cirkelformade
texten:
-" Den svenska
gräddglassens
skyddsängel..."

Semestermånad...

Nu skulle
"utanpå- solglasögonen"
suttit fint!

Det andra borttappade
paret för i år
Hur slarvig får man bli?

Full fart på Majas café,
liksom varje sommar

Själva navet i
centrumhjärtat
Drivet av eldsjälar
med annan härkomst
än den svenska
kulglassens

Som förövrigt
var god

Den får duga till
lunch idag
När solen värmer
så skönt

Även om det
också går
att beställa lättare
rätter, som burek
och pajer
av olika slag




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-19 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP