Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Siréner havsfruar sjöjungfrur förrädiskt vackert..


Ta djupa klunkar


(citerar ur mumin)
En känsla som
så ofta rycker i mig
( Nu kom den igen, den hisnande tanken att havet inte hade några lagar alls. Han avvisade den hastigt .)

 

Ser du mig; hur jag simmar upp mot ytan , kippar efter luft, jag vill att du ska tycka; är jag är duktig.. uthållig å djärv...
Vet att mitt inre val; vill var
dig evigt trogen, dig...
Var seriös med mig släpp fram mig.
Näckrosen tar plats
där den clownfiskens
gift fräter sönder allt
min knopp .

 

Din fiskstjärt
manipulera mig...nya strömmar
piskar du fram.. de förändra, men drar
samman ödet mot botten till sedimentet.
Låt mig få flyta upp.. igen;
åtrån att få finnas nära dig i all evighet, den bara växer.
Din piskande stjärt håller allt
i liv.. undervattens strömmar som du skapar, malströmmar som suger in mig i dig, men det är så mycket
mer av dig som skänker mig
livslusten tillbaka .... älskar dig

 

Pia Gr....




Prosa (Fabel/Saga) av danne //
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-19 15:31



Bookmark and Share


  WyS VIP
Wow, så vackra beskrivningar på någon du tycker om. Underbar bild... sammansmälter med texten.
2019-07-24
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //