Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min mening kan skrivas på olika sätt, men vet vi vilket som egentligen är rätt?


Jag/Et.



Allt är.

Så enkelt.

När det.

Är.

Självklart.






Catherine Brandt




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-19 16:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Allt är så självklart när det är enkelt.
2019-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP