Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viljan och förförelsen!

Små små antydningar

Som berusar så stort

 

Smeker dig

I tanken så hett och lent

 

Berör och strör levandes arom

Viljan och förförelsen attraherar starkt

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin  2019-07-17

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 359 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-07-19 16:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt! Så mycket liv och lust i dina ord.
2019-08-06

  Margit Grell
Sinnligt fin!
2019-08-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Allt ska hänga ihop
för att bli ett
bra scoop!
2019-07-22

  Rise Little One
Sensuellt och kärleksfullt!
2019-07-20

  Marita Ohlquist VIP
Kärlekspoesi!
2019-07-20

  Fem hjärtan VIP
Sensuellt!
2019-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin