Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berusad av Painkillers!

Och den stunden tog fram det värsta i mig

Min insikt där och då

Tog mig bortom en brutal verklighet

 

Flykten från mig och demonen inom

Hugg efter hugg

 

Sen bedövad

Bortom och berusad av Painkillers

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin  2019-07-17

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-07-19 16:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ibland måste man hitta lindring för sin smärta, även om det innebär en (tillfällig) flykt.
2019-08-06

  Sommarina VIP
Hualigen, läskigt verkar det
2019-07-22

  Maria Sundelin VIP
Smärta kan göra människor till monster
Kramar
2019-07-22

    ej medlem längre
Både gott och mindre gott att fly..
2019-07-21

  Maiah VIP
Läskig känsla
2019-07-20

  Marita Ohlquist VIP
Skönt att slippa den brutala verkligen, den kan vara förödande!
2019-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin