Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Håll inte någon på halster


Raka besked

Genom att inte direkt säga nej
kan du på ett omedvetet sätt
ge någon ett halvt löfte
men
klarspråk är bättre
ja är ja
nej är nej
så mycket det förenklar




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2019-07-19 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP