Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens slingrande rosor

På en vägg i tidlöshetens ljus Slingrar de mörkröda rosorna sig En varm hand tar av en knopp och låter den falla mot marken så mjukt En knopp som är innesluten av kärlekens starka kraft. Och doftar av glädje glädje kom till. mig min vackra kvinna Fäst den i håret och låt kärleken fylla ett brustet hjärta... Låt känna ta imot en kärlek som är blodröd och aldrig dör Ty rosenknoppar och slår ut och blomstrar när våran hjärtan öppnas Länge leve kärleken på slingrande rosors vägg Se med en kärleksfull blick bort......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-19 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP