Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihetens barriär

Ett kliv fram Ett kliv bak Gå balansera försiktigt på omöjlighetens sträck Ta mig av törs icke gå av Samma väg samma stig Ta min tröstan stav gå ostadigt fram Halkar ned Försvinner i djupet av osäkerhet Ta mig upp för en stege Sänkes ned ta mig upp Låt hjärtat fyllas av en säkerhet Klättrar upp för toppen Där väntar frihetens barriär Där inga hinder finns Ta dig till topps Vrid om nyckeln.......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-19 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP