Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom låsta dörrar och tunga väggar.

Hur kan man göra illa en kvinna,
man påstår sig älska?
Jag försökte stoppa,
men jag kanske gjorde det värre.

En hjälpande hand likt en främling,
lämnade jag er då ni gick skilda vägar.
Men vem vet vad som händer då ni går hem och händer inte är snälla.
Bakom låsta dörrar och tunga väggar.




Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-19 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords