Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


jag ska inte störa

 

var aktsam med de sköra

tänk på att många krossas i trafiken

av här kommer jag med min senaste limousin

det tar bara några sekunder

varje liv är värdefullt 

 

 

många djurarter utrotas varje dag av oss människor 

varje individ är en del i vårt kretslopp och därmed oerhört viktiga

avpassade som bitar i ett pussel, vårt kretslopp

Glöm inte det ! 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-19 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP