Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nature's purest form

You are nature in its purest form
And I’m just a devil on wheels
Hotter than hell still you made me warm
Cause you got me head over heels

Was that a notion u gave me?
For you I’d let down my defenses
Ur unstoppable motion persuade me
sucking you in with my senses




Bunden vers (Rim) av mickelsski
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-20 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mickelsski