Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har varit med om henne

Var i sorgen. Lev i den. Känn den. Du har varit med om henne. Du kommer aldrig förlora henne.

Saknaden försvinner aldrig men den blir lättare. Kanske. Vad vet jag.

Skrik. Gråt. Skratta. Känn. Känn allt du känner och älska. Minns. Andas. Vakna. Existera. Sov. Upprepa. Till en dag där du andas. Vaknar. Gör frukost och sover.

Tills du andas. Vaknar. Gör frukost. Duschar. Sover.

Och en dag, kanske för vad fan vet jag, kanske du kan andas igen utan att tänka på att andas. Var i sorgen. Du har varit med om henne.




Fri vers (Prosapoesi) av Ellie_A
Läst 223 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-07-20 01:22



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
OH så fint skrivet... Jag har varit med om honom :-/
2019-07-20

    ej medlem längre
Jättefin text! Behövs som motpol till allt
”sluta och älta” och ”nu får du rycka upp dej”!
2019-07-20

  Larz Gustafsson VIP
Werup igen.
2019-07-20

  Kensy65 VIP
Tack för dina kloka tankar som du uttrycker så väl i din text!

Dina rader har hjälp mig vidare, nu vet jag hur jag ska tänka för att komma vidare från en händelse i mitt liv, tack!
2019-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Ellie_A