Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KALLASTE

Kallaste,
kallas de
som ej berörd
aldrig rörs
åt sidan
med allt
oavsett vad dom säger
vem kommer först ?
dum fråga
i oss
brinner ingen låga
ett iskallt hjärta
kan ju inte
känna nån plåga.




Fri vers av c_joel
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-07-20 05:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

c_joel
c_joel