Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klä verkligheten i natt

Att få klä verkligheten i natt
genom att bryta bort ljuset från himlen
Vi går längs vår friarfärd till välsingelseorden
mot mörkrets makter
Vi sköljer ej bort mörker från ljus
men inte heller ljus från mörker
Vi vandrar i mellantingen
sedan vardagsljuden tystnat
Våra kroppar bebådas av tiden
Längs fönstersmygar dör vissa av våra tankar
och andra lagts för att svalna
Efter att ha blivit signade
denna bebådade vinternatt




Övriga genrer (Satir) av Lennart Andersson
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-07-20 06:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson